Toimistotarvikkeet ja työpaikkatuotteet

Paperileikkurit

Suurempien paperimäärien leikkaamisen kannattaa käyttää siihen tarkoitettua paperileikkuria, joilla leikkaat usean arkin kerralla. Meiltä saat helppokäyttöiset, ammattimaiset ja täysin automaattiset leikkurit eri materiaaleille.

Paperi- eli giljotiinileikkurit on tarkoitettu ammattikäyttöön asiakirjojen, käyntikorttien, kalvojen ja valokuvien viimeistelyyn. Pienet askarteluleikkurit leikkaavat muutaman arkin kerrallaan ja suurimmat nippuleikkurit satoja arkkeja, tuotteesta riippuen A3- tai A4-kokoisia arkkeja. Osaa tuotteista voit käyttää myös kartongin, aaltopahvin tai muovin leikkaamiseen.

Rullaleikkuri mahdollistaa isompien arkkien leikkaamisen. Askartelu- ja vipuleikkuri on suunniteltu kevyempään käyttöön. Paperileikkurien rakenne on yksinkertainen ja jämäkkä, siksi ne kestävät kovaa käyttöä vuosia.

Muista turvallisuus! Useimmissa paperileikkureissa on suoja, joka estää käyttäjiä vahingossa leikkaamaan sormeen. Loukkaantumiset ovat kuitenkin mahdollisia, jos laitetta ei käytetä oikein tai huolellisesti.
 

Pyydä tarjous Verkkokauppa