Toimistotarvikkeet ja työpaikkatuotteet

Erikoistuotteet

Innovaatioita jo vuodesta 1890

Wulff Innovaatioiden valikoimassa on innovatiivisia uutuuksia ja toimiston arkea helpottavia suosikkituotteita. Kun tarvitset toimistoosi tai yritykseesi erikoistuotteen, autamme nopeasti ja henkilökohtaisesti. Paikalliset asiantuntijamme palvelevat sinua ympäri Suomen. Wulffin asiakkaana Innovaatiot-palvelu on käytössäsi maksutta, samaan tapaan kuin Wulffin ergonomian ja ensiavun asiantuntijoiden palvelut.

Palveluksessanne WipWulff

Tiesitkö, että Wulffin asiakkaana olet myös Wip-asiakas! WipWulff palvelee sinua, kun tarvitset personoituja tai logotuotteita tai sellaisia tuotteita, joita et löydä Wulffin kuvastosta. Toimiston erikoistuotteiden lisäksi WipWulff löytää yrityksellesi esimerkiksi henkilöstön merkkipäivälahjat ja promootiotuotteet messuille.

Soita 0300 870 404, saat Wip-palvelua! Puhelusi yhdistyy mahdollisen puhelujonon ohi.

Usein asiakkaalla, joka tarvitsee erikoistuotetta, on myös erikoisaikataulu – tiedot siitä, milloin ja mihin hintaan tuote on mahdollista saada, tarvitaan mahdollisimman pian. Olemmekin saaneet paljon positiivista palautetta siitä, että meiltä vastauksen ja tarjouksen tarkoilla tiedoilla saa useimmiten heti, vähintään 48 tunnissa”, kertoo WipWulffin Jaana Kainua.

WipWulffin kanssa ahkerasti asioivat tuntevat Wulffin Wip-naiset, Jaanan ja Kirstin henkilökohtaisesti. Wulffin asiakkaiden erikoistuotehankinnosta vastataan yhteensä yli 40 vuoden vankalla kokemuksella.
 

Pyydä tarjous