Tilaus-toimitusketjun junior-analyytikko

Etsimme Wulffin hankintatiimiin

TILAUS-TOIMITUSKETJUN JUNIOR-ANALYYTIKKOA

Olet myyntihenkinen, innokas oppimaan uutta, tarkka ja ripeä. Ymmärrät tilaus-toimitusketjun arvoketjut ja huomaat poikkeamat ja kehityspaikat – ja tartut hanakasti toimeen, jos huomaat niitä. Olet valmis kehittymään tehtäväsi mukana. Pidät projekteista ja asioiden maaliin viemisestä etkä pelkää rutiineja, koska tehtäviisi kuuluu myös tuotteiden täydennystilaus. Tehtäviisi kuuluu lisäksi nimettyjen toimittajien ja toimitusaikojen seuranta, tuotteiden ohjausparametrien ja ennusteiden ylläpito sekä varaston arvon, kierron ja saatavuuden optimointi asetettujen toiveiden mukaisesti.

Menestyt ja viihdyt tehtävässä parhaiten, kun sinulla on

  • koulutustaustaa tai kokemuksella hankittua osaamista esim. logistiikasta tai kaupalliselta alalta
  • kokemusta varastonhallinnasta ja ostotoiminnasta
  • kykyä viestiä tehokkaasti ja selkeästi niin sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa
  • taitoa analysoida tunnuslukuja ja napata kohdat, joihin pitää kiinnittää huomiota
  • tarkkuutta ja täsmällisyyttä numeroiden kanssa.

Voit olla uusi tekijä tai jo kokenut konkari: me arvostamme avointa ja analyyttista asennetta. Wulffilla teet töitä elämää rakastavien ihmisten kanssa. Kulttuuriimme kuuluu ammattitaidolla välittäminen ja ammatilliseen kehittymiseen kannustaminen, joten työssäsi pääset kehittymään omien kykyjesi ja yrityksen mahdollisuuksien mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa Wulffin tilaus-toimitusketjun päällikkö Ari Järvenkari, p. 041 314 5557 ja ari.jarvenkari@wulff.fi. Lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen sähköpostitse viimeistään 13.6.2022 osoitteeseen nina.koskenniska@wulff.fi. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä, nykyinen työtilanne joustavasti huomioiden.