WULFFIN VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN 2.4.2020 PAIKKA jA KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYT MUUTTUVAT

PÖRSSITIEDOTE  23.3.2020 klo 9.00

 

WULFFIN VARSINAISEN YHTIÖKOKOUKSEN 2.4.2020 PAIKKA jA KÄYTÄNNÖN JÄRJESTELYT MUUTTUVAT 

 

Wulff sopeuttaa toimintaansa korovirustilanteeseen (COVID-19) yhtiökokouksensa järjestelyissä. Wulffin hallitus on päättänyt, että yhtiön 2.4.2020 klo 12 pidettävä yhtiökokous toteutetaan viranomaisten määräämissä osallistumisrajoissa yhtiön omissa tiloissa Espoossa.

 

Yhtiökokouspaikka on Wulff-talo Kilonkartanontie 3, Espoo. Kokouksen ajankohta on aiemmin ilmoitettu torstai 2.4.2020 klo 12. Uudella järjestelyllä mahdollistetaan yhtiökokouksen järjestäminen ja ehdotettu, 0,11 euron osakekohtaisen osingon maksaminen alkuperäisessä aikataulussa Wulffin osakkeenomistajille.

 

Kokous pidetään mahdollisimman lyhyenä ja siinä käsitellään kokouskutsun mukaiset, välttämättömät asiat. Kokouksessa ei ole kahvitarjoilua eikä jaettavaa materiaalia. Yhtiö on saanut suurimmilta osakkeenomistajilta ilmoituksen, jonka mukaan he kannattavat yhtiökokouskutsussa esitettyjä ehdotuksia ja läsnäolon sijaan he osallistuvat yhtiökokoukseen valtakirjalla.

 

Kokousta on mahdollista seurata videolähetyksen kautta wulff.fi/sijoittajille sivuilla myöhemmin ilmoitettavassa osoitteessa. Toivomme mahdollisimman usean osallistujan ja erityisesti riskiryhmiin kuuluvien osallistuvan tilaisuuteen verkossa Suomen poikkeusolojen takia. Huomioittehan, että kokousta verkossa seuraavia osakkeenomistajia ei kirjata yhtiökokoukseen läsnä oleviksi osakkeenomistajiksi, eikä heillä ole mahdollisuutta äänestää tai esittää kysymyksiä.

 

Yhtiökokousinformaatio, ohjeet valtakirjan antamiseksi sekä lisätietoja järjestelystä on osoitteessa wulff.fi/sijoittajille.

Espoossa 23.3.2020

 

WULFF-YHTIÖT OYJ
HALLITUS

 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja Elina Pienimäki

p. 0300 870 414 tai p. 040 647 1444

sähköposti: elina.pienimaki@wulff.fi

 

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulffyhtiot.fi

 

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa wulff.fi.

 

Näytä tiedote (PDF)