Wulff-Yhtiöt Oyj päivittää taloudelliset tavoitteensa

PÖRSSITIEDOTE 18.10.2019 KLO 9.00

Wulff-konserni päivittää ja julkistaa yhtiön keskipitkän aikavälin taloudelliset tavoitteet.

Työpaikkatuotteiden ja -palveluiden markkina uudistuu voimakkaasti, ja perinteisten toimistotarvikkeiden kysynnän ei odoteta kasvavan. Uudistuva Wulff panostaa erityisesti uusiin tuoteryhmiin ja palveluihin sekä alan parhaaseen asiakas- ja henkilöstökokemukseen. Kasvun tukemiseksi yhtiö on valmis toteuttamaan harkittuja yritysostoja.

Wulff-Yhtiöt Oyj:n hallitus on hyväksynyt keskipitkän aikavälin taloudellisiksi tavoitteiksi

• Liikevaihto: keskimäärin 5-10 prosentin vuotuinen kasvu
• Liikevoitto: kasvava vertailukelpoinen liikevoitto-%
• Osinko: kasvava osinko/osake

Kasvun tukemiseksi konsernin tavoitteena on toteuttaa investoinnit, velan takaisinmaksu ja voitonjako sekä yhtiön että sijoittajan näkökulmasta mahdollisimman kannattavasti. Wulff-Yhtiöt Oyj pitää ennallaan osavuosikatsauksessa 1.8.2019 julkistamansa ennusteen: ”Wulff arvioi vuoden 2019 vertailukelpoisen liikevoiton kasvavan vuodesta 2018”.

Toimitusjohtaja Elina Pienimäki:
”Uudistuva toimintaympäristö tarjoaa meille runsaasti mahdollisuuksia. Tämä tarkoittaa strategista tuotevalikoiman kehittämistä sekä uusien palveluliiketoimintojen lanseeraamista.”

Espoossa 18.10.2019

WULFF-YHTIÖT OYJ

HALLITUS

Lisätietoja:

toimitusjohtaja
Elina Pienimäki
p. 040 647 1444
elina.pienimaki@wulff.fi

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.wulffyhtiot.fi 

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa wulff.fi.

Näytä tiedote (PDF)