WULFF-YHTIÖT OYJ HAKEE UUTTA TOIMITUSJOHTAJAA TOPI RUUSKAN JÄTTÄESSÄ YHTIÖN SYYSKUUSSA

PÖRSSITIEDOTE                                       18.4.2016 KLO 8:45

Wulff-Yhtiöt Oyj:n konsernijohtaja Topi Ruuska ja Wulff-Yhtiöt Oyj:n hallitus ovat sopineet Ruuskan tehtävien päättyvän 30.9.2016. Tällöin Ruuska käyttää johtajasopimuksensa mahdollisuutta jättää tehtävänsä 60-vuotiaana.

Wulff-Yhtiöt Oyj on aloittanut uuden toimitusjohtajan haun. Hallituksen puheenjohtaja Heikki Vienola: “Kiitämme Ruuskaa hänen työstään. Haluamme jatkaa strategiamme mukaista vahvaa panostusta myyntiin sekä monikanavaisuuteen ja kehittää toimintaamme digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntäen. Uusi konsernijohtaja saa tuekseen monipuolista osaamista ja syvää toimialatuntemusta. Toimitusjohtajalta odotamme halua päivittää tulevaisuudensuunnitelmiamme ja kirkastaa kilpailuetujamme yhdessä henkilöstömme kanssa. Wulffilla menestys on aina tehty yhdessä henkilöstön, asiakkaiden ja yhteistyökumppanien kanssa”. 

Helsingissä 18.4.2016

WULFF-YHTIÖT OYJ

HALLITUS

Lisätietoja: 
hallituksen puheenjohtaja Heikki Vienola p. 09 5259 0050 tai 050 65 110

sähköposti: heikki.vienola@wulff.fi

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet
www.wulff.fi

Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä. Yhtiön tuote- ja palvelutarjonta on alan kattavin: Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, työpaikkatuotteita, it-tarvikkeita, ensiapua ja ergonomiaa. Lisäksi valikoimasta löytyy LED-valaistusratkaisuja ja innovatiivisia tuotteita työmaille. Wulffilta on mahdollista hankkia myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asiakkaita palvelee henkilökohtaisesti noin 200 B2B-myynnin ammattilaista. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti myös Wulffin myymälöissä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Verkossa konserni palvelee monipuolisten asiakaskohtaisten palvelujen lisäksi verkkokaupalla Wulff.fi.