Wulff tarkentaa arviotaan koko vuoden 2020 liiketuloksesta

PÖRSSITIEDOTE  21.9.2020 klo 18.00

Wulff-Yhtiöt Oyj, Sisäpiiritieto, 21.9.2020 klo 18.00.

Wulff tarkentaa arviotaan vuoden 2020 liiketuloksesta. Yhtiö kertoi 21.7.2020 pörssitiedotteessa arvioivansa 2020 vertailukelpoisen liikevoiton kasvavan vuodesta 2019. Vuoden 2019 vertailukelpoinen liikevoitto oli 1,7 miljoonaa euroa. Nyt yhtiö päivittää ennustettaan ja arvioi vertailukelpoisen 2020 liikevoiton kasvavan selvästi vuodesta 2019.

Koronaviruspandemia ja sen mukanaan tuomat muutokset ovat vaikuttaneet yritysten ja ihmisten toimintaan. Wulffilla on onnistuttu reagoimaan muutokseen omaa toimintaa ja tuote- ja palveluvalikoimaa nopeasti kehittäen. Ajankohtaisten hygienia-, puhdistus- ja suojaustuotteiden myynti on kasvanut voimakkaasti. Poikkeusolosuhteet ovat sekä luoneet Wulffille lisämyyntimahdollisuuksia että lisänneet liiketoiminnan riskejä. Vaikka koronatilanne on ennakoitua parempi tai kohtalainen Wulffin toimintamaissa ja loppuvuoden näkyvyys on parantunut alkuvuodesta, pandemian kehittymistä ja sen vaikutusta makrotalouteen ja markkinoihin on edelleen vaikea ennustaa. Tämä heikentää liiketuloksen täsmällistä ennustettavuutta.

Toimitusjohtaja Elina Pienimäki:
”On hienoa, että voimme Wulffilla vaikuttaa siihen, että työn tekeminen on mahdollista turvallisesti, sujuvasti ja jopa henkilökohtaista hyvinvointia lisäten. Kiitos asiakkaillemme, kumppaneillemme ja kaikille wulffilaisille: tehdään yhdessä töitä sen eteen, että palveluja tarjotaan, tarvitaan ja hankitaan. Elinkeinotoiminnaltaan vireä yhteiskunta on hyvinvoiva yhteiskunta.”Espoossa 21.9.2020

WULFF-YHTIÖT OYJ

HALLITUS

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Elina Pienimäki

p. 040 647 1444

sähköposti: elina.pienimaki@wulff.fi

JAKELU
NASDAQ OMX Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.wulff.fi  

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta, työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa wulff.fi.

Näytä tiedote (PDF)