Työpaikka kerrallaan kohti parempaa maailmaa – jo 130 vuoden ajan

MEDIATIEDOTE 25.8.2020 klo 8.00
 

Aina vähän vastuullisemmin.

Juuri 130 vuotta täyttäneen Wulffin menestysresepti on ollut sen koko olemassaoloajan sama: asiakkaita kuunnellaan tarkalla korvalla, olosuhteisiin sopeudutaan ja muutosta johdetaan ihmiset kohdaten.

Se, mitä, miten ja missä kanavissa työpaikkatuotteita ja -palveluja tarjoava yhtiö asiakkaitaan palvelee ja tuotteitaan myy, muuttuu ja kehittyy ajan mukana. Hyviä esimerkkejä löytyy niin historiasta kuin tästä päivästäkin. Sota-aikana piti olla kekseliäs, koska maahan ei juuri tuotu tavaraa. Niinpä Wulff myi amerikkalaisella lisenssillä Helsingin Mannerheimintie 4:n kiinteistössään valmistamaansa mustetta, jotta tärkeitä asioita saatiin kirjoitettua. Toinen hittituote oli pimennysverhot sodalta suojautuvan kansan ikkunoihin. Juuri nyt vastuullista on ollut taata turvallinen työn tekeminen. Tänä keväänä yritys on sopeutunut poikkeusoloihin myymällä ajankohtaisia suojaus- ja hygieniatuotteita.

Syy Wulffin olemassaoloon on säilynyt samana jo yli 100 vuotta. Tavoitteena on mahdollistaa täydellinen työpäivä ja tehdä samalla maailmasta parempi. Juuriltaan syvästi suomalainen yhtiö toivookin täydellisen työpäivän koostuvan tulevaisuudessa 100-prosenttisesti vastuullisista ratkaisuista.

”Valikoimastamme löytyy jo nyt runsaasti kestävän kehityksen tuotteita sekä kotimaisia ja ympäristöystävällisiä tuotteita”, kertoo Wulffin toimitusjohtaja Elina Pienimäki. ”Aina vähän vastuullisemmin -ajattelutapa tarkoittaa meille sitä, että kehitämme kumppaniemme ja asiakkaidemme kanssa jatkuvasti vastuullisempaa niin omasta toiminnastamme kuin tuote- ja palveluvalikoimastamme. Syksyllä julkaisemme muun muassa verkkokaupassamme wulffinkulma.fi ostoskorin vastuullisuusmittarin. Tämä auttaa ja kannustaa vastuullisempien valintojen tekemisessä”, Pienimäki jatkaa.

Yhtiön strategiaan lisätään vuosittain konkreettisia vastuullisuustavoitteita ja -toimenpiteitä. Espooseen syksyllä 2019 pääkonttorinsa muuttanut yhtiö tuottaa muun muassa sähköä omaan käyttöön toimitilojensa katolle rakennuttamallaan aurinkovoimalalla. Tänä vuonna kaikkien Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa toimivien wulffilaisten hiilijalanjälki kompensoidaan ensimmäistä kertaa puita istuttamalla. 

Lue nettisivuiltamme Wulffin tarina.
 

Lisätietoja:

toimitusjohtaja
Elina Pienimäki
p. 040 647 1444
 elina.pienimaki@wulff.fi

JAKELU:

Keskeiset tiedotusvälineet

wulff.fi

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Miten sinä haluat parantaa työpäivää ja -ympäristöä? Wulffilta löydät ratkaisun. Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilman- puhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. wulff.fi
 

Näytä tiedote (PDF)

Näytä tiedotteen liitetiedosto