Topi Ruuska nimitetty Wulff-konsernin johtoryhmään

PÖRSSITIEDOTE               21.9.2012 KLO 9.15

TOPI RUUSKA NIMITETTY WULFF-KONSERNIN JOHTORYHMÄÄN

Topi Ruuska (s. 1956), on nimitetty Wulff-konsernin johtoryhmän jäseneksi 21.9.2012 alkaen. Ruuska raportoi konsernijohtaja Heikki Vienolalle.

Wulff-konsernin johtoryhmässä Ruuskan vastuulla ovat yhtiön kansainväliset messupalvelut sekä liike- ja mainoslahjapalvelut. Hän on Wulff Entren (Entre Marketing Oy) ja Wulff Liikelahjat Oy:n toimitusjohtaja. Wulff Entre on kansainvälisten messupalvelujen asiantuntijayritys, joka vie suomalaisia yrityksiä ja niiden osaamista ulkomaille. Wulff Liikelahjat Oy tarjoaa asiakkailleen Suomen parasta liikelahjaosaamista, runsaan kattauksen ideoita ja alan kattavimman tuotevalikoiman.

Wuff-konsernissa Ruuska on työskennellyt vuoden 2011 huhtikuusta. Yhteistyötä Wulff-konsernin yritysten kanssa hän on tehnyt vuodesta 2009. Ruuskalla on pitkä, yli 30 vuoden kokemus myynnin kehittämisestä ja johtamisesta ja hän on toiminut pitkään myös myynnin valmentajana.

”Haluamme varmistaa strategiamme toteutumisen ja yhä yhtenäisemmän ja laadukkaamman Wulff-palvelukokemuksen kaikille asiakkaillemme. Johtoryhmästämme löytyy nyt vahvaa osaamista kaikista liiketoiminnoistamme. Tämä mahdollistaa vielä aiempaa paremmin asiakkaidemme toivoman kokonaisvaltaisen palvelukonseptin kehittämisen”, kertoo Wulff-Yhtiöt Oyj:n konsernijohtaja Heikki Vienola.

Wulff-konsernin johtoryhmään kuuluvat Topi Ruuskan lisäksi konsernijohtaja ja johtoryhmän puheenjohtaja Heikki Vienola (Suomi), Wulff Oy Ab:n toimitusjohtaja Sami Asikainen (Suomi), Wulff Supplies Ab:n toimitusjohtaja Trond Fikseaunet (Norja), konsernin talousjohtaja Kati Näätänen (Suomi), konsernin viestintä- ja markkinointijohtaja Tarja Törmänen (Suomi) ja Wulff-konsernin Skandinavian Suoramyynti-divisioonan johtaja Veijo Ågerfalk (Ruotsi).

Vantaalla 21.9.2012

WULFF-YHTIÖT OYJ

HALLITUS

Lisätietoja:

konsernijohtaja Heikki Vienola

puh. (09) 5259 0050  tai gsm 050 65 110

sähköposti: heikki.vienola@wulff.fi

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki Oy

Keskeiset tiedotusvälineet

www.wulff.fi

Wulff-Yhtiöt Oyj on kasvava ja kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, liike- ja mainoslahjoja, it-tarvikkeita ja ergonomiaa. Sen palveluvalikoimaan kuuluvat myös kansainväliset messupalvelut. Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Virossa. Verkossa konserni palvelee asiakkaitaan toimistotuotteiden verkkokaupalla wulffinkulma.fi.