KUTSU Täydellinen työpäivä -aamiaistilaisuus ti 22.5. klo 8.30-12.00. Wuffinkulma Helsinki, Ristipellontie 23 Konala.

Millaista on uusi työ? Mikä perinteinen säilyy? Millainen on parempi työpäivä – entä täydellinen?

Tule keskustelemaan paremmista työpäivistä ja tulevaisuuden työstä Wulffin Helsingin Konalan myymälään huomenna tiistaina 22.5. 

Wulffilla uskotaan tulevaisuuden työpäivien olevan yhä viihdyttävämpiä, tehokkaampia, terveempiä, turvallisempia ja miellyttävämpiä. Tärkeää on sujuva arki, helpot hankinnat, uusin tieto, tuotteet ja palvelut, niin kuin asiakas haluaa. 

Jo nyt työtä tehdään runsaasti myös muualla, kuin perinteisissä toimistoissa: digitalisaatio mahdollistaa paljon, liikkuva työ taas tuo tekemiselle ja ympäristöille uudenlaisia vaatimuksia. Teemme töitä työpaikalla, kotona, laiturinnokalla, kahvilassa, junassa, puistonpenkillä, liikkuessamme paikasta toiseen ja tavatessamme ihmisiä siellä, missä he kulloinkin kokoontuvat. Wulffin kanssa varmistat, että työympäristö ja työvälineet mahdollistavat työpaikan sujuvan arjen missä ikinä työtäsi teetkään.

Jotta voimme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden täydelliseen työpäivään, kuulemme ja kuuntelemme ideoita ja mielipiteitä. Tervetuloa keskustelemaan ja nauttimaan aamiaisesta sekä hyvästä seurasta.

Lisätietoja
Mia Heiskanen
Wulff Oy Ab
myyntijohtaja – myymälät
p. 040 821 3453
mia.heiskanen@wulff.fi

*************************************

Kohti täydellistä työpäivää -aamiainen
ti 22.5. klo 8.30-12.00
Wulffinkulma Helsinki
Ristipellontie 23, 00390 Helsinki

Maittavan aamupalan ohella tarjoilemme tilaisuudessa laajan kattauksen tuotteita ja palveluita, joilla teet paremman työpäivän. Lisäksi kaikki tilaisuuteen osallistujat saavat matkaevääksi pienen yllätyslahjan.

Näytä tiedote (PDF)