ETSINTÄKUULUTUS: Kuka on poika Wulffin mustavalkoisten raitojen takana?

Miten poika on päätynyt raitojen taa? Wulff muutti historiallisesti arvokkaasta ja kaikkien tuntemasta Wulffin kulman myymälästään Esplanadilta uusiin liiketiloihin Mannerheimintie 4:ään 1.11.1965. Uuden myymälän tunnetuksi tekemisessä markkinointipäällikkö Tuure A. Korhosella syntyi idea valokuvakilpailusta ja vuonna 1966 julkistettiin Wulff tähtäimessä -valokuvakilpailu. Kilpailun ainoa sääntö oli, että Wulffin piti jollain tavoin esiintyä tai näkyä kuvassa. Lisäksi Wulff saisi lunastaa kilpailuun osallistuneet kuvat 30 markalla kappale.

Wulffin mainonnan kärkenä pitkään ilahduttanut ja näyttäytynyt mustavalkoinen kuva on tämän 60-luvun valokuvakilpailun satoa. Tunnistatko sinä hänet? Onko sinulla varmaa tietoa tai kenties jonkinlainen aavistus asiasta? Kerro se ja auta meitä! Voit jättää meille vihjeen Etsintäkuulutus-lomakkeeseemme tai olla yhteydessä meihin henkilökohtaisesti.

Lisätietoja:

Wulff-Yhtiöt Oyj
Tarja Törmänen
viestintä- ja markkinointijohtaja
gsm 040 544 5550
tarja.tormanen@wulff.fi


Etsintäkuulutus! Wulff etsii poikaa Wulffin raitojen takana

Lue koko Wulffin tarina vuosikymmen kerrallaan

**********************************************

Pienestä  paperikaupasta se kaikki alkoi. Wulff juhlii tänä vuonna 125-vuotiasta menestystarinaansa.

Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä. Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, työpaikkatuotteita, it-tarvikkeita sekä ensiapua ja ergonomiaa. Konsernin asiakkaat voivat hankkia Wulffilta myös kansainvälisiä messupalveluja. Tutustu kaikille avoimeen verkkokauppaamme: wulff.fi.