Ympäristöajattelu-vastuullisuus

Työpaikka- ja toimistotarvikkeiden kierrätys

Wulff Eko-Bag – toimistotarvikkeiden kierrätys

wulff eko bagToimistotarvikkeiden kierrätys on helppoa Wulff Eko-Bagillä, jonne voit laittaa eri materiaaleista valmistettuja toimistotarvikkeita (ks.alla). Kun tuote on tullut elinkaarensa päähän, laita se Wulff Eko-Bagiin ja kun säkki on täysi, toimita se säkin ohjeiden mukaisesti Kuusakosken jätteenkäsittelypisteeseen. Siellä tuotteet lajitellaan, murskataan ja eri materiaalit erotellaan ja toimitetaan uusiokäyttöön.

Laita: Älä laita:
Kynät ja kumit Ongelmajätettä
Nitojat ja lävistäjät Sähkö- ja elektroniikkalaitteita
Kansiot ja mapit Paristoja
Muovi- ja kansiotaskut Lasia
Muovituotteet Biojätettä

 

Wulff Eko-Bagiin voi laittaa kaikki käyttöön kelpaamattomat työpaikkatuotteet, joissa on muovia, pahvia, metallia, tekstiiliä, vaneria, puuta tai styroksia.

Kun Wulff Eko-Bag -kierrätyssäkki on täysi (maksimi 35 kg), sulje kierrätyssäkin kaulus huolella ja sido narut tiukasti kauluksen ympärille. Taita läppä kauluksen päälle ja kiinnitä se kierrätyssäkin etuosaan. Tilaa nouto osoitteesta asiakaspalvelu@wulff.fi tai numerosta 0300 870 410. Tilaa myös Wulffilta seuraavan tilauksesi yhteydessä uusi Wulff Eko-Bag, tuotenumero 122999.

Värikasettien kierrätys on helppoa Wulffin kanssa

värikasetit kierrätysKäytetyt värikasetit toimitat vaivattomasti kierrätykseen Wulffin kierrätyslaatikolla. Värikasetit toimitetaan edelleen uusiokäyttöön.

Kerää käytetyt värikasetit kierrätyslaatikkoon, ja kun laatikko on täysi, tilaa nouto osoitteesta asiakaspalvelu@wulff.fi tai numerosta p. 0300 870 410.

Uusia värikasettilaatikoita voi tilata normaalin tilauksen yhteydessä tuotenumerolla 123000.

Paristojen ja akkujen kierrätys

Käytetyt paristot ja akut voit kierrättää helposti paristojen ja akkujen kierrätyslaatikolla!

Keräyslaatikko on tarkoitettu käytetyille paristoille ja akuille. Täysi laatikko toimitetaan asianmukaiseen kierrätykseen. Suomeen on perustettu valtakunnallinen tuottajayhteisö RecSer Oy, joka huolehtii paristojen ja akkujen keräyksestä ja kierrätyksestä.

Kun laatikko on täysi (30 kg), tilataan nouto:
puhelimitse numerosta: 010 520 3455
tai sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.recser.fi/noutotilaus.
Noutotilauksessa on aina mainittava asiakasnumero 50016759.

Täysi kierrätyslaatikko noudetaan 7 päivän kuluessa ja laatikon saa luovuttaa vain DB Schenkerin edustajille. Noudon yhteydessä toimitetaan myös uusi keräyslaatikko tai voit tilata Wulffilta muiden tilaustesi yhteydessä (tuotenumero 252120).