Konserni

Konserni

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan

Wulff mahdollistaa työn tekemisen ympäristöissä, joissa yritykset, yrittäjät ja työntekijät toimivat. Samalla teemme maailmasta parempaa – työpaikka kerrallaan. Tuomme asiakkaidemme saataville yhä enemmän entistä ympäristöystävällisempiä ja kestävää kehitystä edistäviä tuotteita, jotta niitä on entistä helpompi valita. Jokainen meistä voi vaikuttaa päivittäisillä valinnoillaan siihen, millaista tulevaisuutta ja maailmaa rakennamme.

Alan laajin kattaus tuotteita ja palveluita

Mitä saisi olla? Meiltä löydät mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Uutta: Canon Business Center tulostus- ja suurkuvatulostus, tiedonhallinta- sekä ICT-ulkoistusratkaisut yritysasiakkaille pääkaupunkiseudulla. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme.

Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa, joissa sillä on yhteensä lähes 100 000 asiakasta. Asiakkaita palvelee henkilökohtaisesti noin 200 B2B-myynnin ammattilaista. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti myös Wulffin myymälöissä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Verkossa konserni palvelee monipuolisten asiakaskohtaisten palvelujen lisäksi verkkokaupalla Wulffinkulma.fi.

Monipuoliset palvelumallit täydentävät toisiaan

Wulffin monipuoliset palvelumallit mahdollistavat eri kokoisten ja eri toimialoilla toimivien yritysten palvelemisen ammattitaitoisesti ja kokonaisvaltaisesti. Sopimusasiakaskonsepti helpottaa asiakkaiden säännöllisiä hankintoja. Asiantuntijamyyntiyritykset palvelevat kaikenkokoisia yrityksiä paikallisesti ja henkilökohtaisesti. Yhteistä molemmille konsepteille on oman osaamisen tarjoaminen asiakkaan käyttöön. Kokonaisvaltaisella palvelulla edistetään asiakkaiden tyytyväisyyttä ja asiakassuhteiden jatkuvuutta. Digitalisaation tuomat mahdollisuudet ovat tärkeässä roolissa huomisen Wulffin kehittämisessä.

Alansa ainoa pörssilistattu yritys Pohjoismaissa

Wulff-Yhtiöt Oyj:n pääkonttori sijaitsee Espoossa ja sillä on 19 tytäryhtiötä. Konsernin liikevaihto vuonna 2021 oli 90,4 miljoonaa euroa ja vertailukelpoinen liikevoitto 3,9 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä oli vuonna 2021 keskimäärin 248 henkilöä. Wulff on alansa ainoa pörssilistattu yritys Pohjoismaissa ja sen osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä Small Cap -markkina-arvoryhmässä, toimialaluokassa Teollisuustuotteet ja -palvelut. Vuoden 2021 lopussa Wulffilla oli 6 907 628 kpl osaketta.