Sopimusasiakkuus

Sopimusasiakkuus

Wulff sopimusasiakkuus – yksi toimittaja, kaikki työpaikkatarvikkeet

Wulffin sopimusasiakkaana annat meidän pitää huolta siitä, että yrityksesi työpaikka- ja toimistotarvikehankinnat ovat ajan tasalla ja juuri tarpeenne mukaisia. Saat kaikki tarvitsemasi toimiston perustarvikkeet kerralla nopeasti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Wulffin sopimusasiakkaana:

  • säästät arvokasta työaikaa
  • järkevöität hankintoja ja kustannuksia
  • saat automatisoidun tilausprosessin
  • saat kattavan tuen palvelulle
  • nautit loistavasta asiakaspalvelusta
  • voit hyvillä mielin keskittyä ydintehtäviisi

Sopimusasiakkaanamme saat juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut ja hankintojen seurannan. Hankintojen järkevä suunnittelu ja yhtenäistäminen auttavat yritystä myös vähentämään kulutusta. Wulff on iso kotimainen toimija, jonka toiminta on luotettavaa ja viimeiseen asti hiottua. Laajasta valikoimastamme löydät taatusti kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut, ja jopa hieman enemmän.

Wulff tarjoaa asiakkailleen laatua, nopeita ja varmoja toimituksia sekä jatkuvasti kehittyviä palveluja. Palvelemme joustavasti erikokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä. Haluamme tuoda toimialamme halutuimpana kumppanina asiakkaillemme ratkaisuja työn tehostamiseen ja myynnin edistämiseen riippumatta siitä, missä työtä tehdään. Jokainen yritys voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja liiketoimintaansa, kun työpaikan tarvikehankinnat hoidetaan keskitetysti ja vaivattomasti. Esimerkiksi suosittu toimistotarvikkeiden jakelupiste Wulff MiniBar voidaan automatisoida täyttöpalveluja myöten.

Sopimusasiakkaidemme oma verkkopalvelu WulffNet palvelee hankinnoissa ympäri vuorokauden.
 

Pyydä tarjous

Myynti- ja toimitusehdot, huolto ja takuu

Huomioithan, että myynti- ja toimitusehdot sekä huolto-, takuu- ja palautusohjeet koskevat Wulff Oy Ab:n sopimus/WulffNet -tilausasiakkaita. Ehdot saattavat vaihdella myyntikavana- ja tuotekohtaisesti. Voit aina tarkastaa tilaamiesi tuotteita ja palveluja koskevat ehdot omalta yhteyshenkilöltäsi/asiakkuutta hoitavalta myyjältä.

TOIMITUS
Tavara toimitetaan asiakkaan ilmoittamaan osoitteeseen toimitusehdon FCA Akaa FIN01 mukaisesti, ellei muuta kirjallisesti sovita. Myyjä vastaa kuljetuksen aiheuttamista kustannuksista ja riskeistä. Toimitusmaksu on viisitoista (15) euroa. Alle viidenkymmenen (50) euron tilauksista peritään kymmenen (10) euron pientoimituslisä.Tuotteet toimitetaan täysin pakkauksin. Jos tilausmäärä poikkeaa pakkauskoosta, Wulff pidättää oikeuden pyöristää määrä lähimpään täyteen pakkauskokoon. Tavaran omistusoikeus säilyy myyjällä, kunnes tilaus on kokonaan maksettu. Tavaroiden ohjeellinen toimitusaika tilauksen vastaanottamisesta on korkeintaan kaksi arkipäivää.

TAKUU
Kaikilla Wulffin myymillä tuotteilla on valmistajan antama takuu. Takuu ei kata vahinkoja, jotka aiheutuvat tuotteen normaalista kulumisesta tai tuotteen virheellisestä käytöstä. Aiheettomista takuupalautuksista Wulffilla on oikeus veloittaa asiakkaalta kohtuulliset kustannukset.

HINNAT
Kaikki hinnat on ilmoitettu euroina ilman arvonlisäveroa. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero ja erittely sen osuudesta. Hinnat ovat voimassa sitoumuksetta toistaiseksi.

LASKUTUS JA MAKSUEHTO
Siirryimme verkkolaskun käyttöön 1.7.2018. Verkkolaskun vastaanottaminen on maksutonta ja se säästää aikaa laskun käsittelyssä sekä ympäristöä. Ympäristölle hyvää tekevää vaihtoehto on kustannustehokas ratkaisu, jota asiakkaamme arvostavat ja ovat toivoneet. Ilmoitathan verkkolaskutusosoitteenne asiakaspalvelu@wulff.fi. Jos kuitenkin haluatte vastaanottaa jatkossa perinteisiä paperilaskuja, on kulu paperilaskusta 1.7.2018 alkaen 8,70 eur + alv 24 %.

Maksuehto on neljätoista (14) päivää netto laskun päiväyksestä. Viivästyskorko määräytyy korkolain mukaan.

HUOMAUTUKSET JA PALAUTUKSET
Kaikki tuotteisiin ja toimituksiin liittyvät huomautukset on tehtävä Wulffille kahdeksan (8) päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Hintoihin liittyvät huomautukset on tehtävä Wulffille kymmenen (10) päivän kuluessa laskun päiväyksestä. Huomautukset tehdään Wulffin asiakaspalveluun:

p. 0300 870 410
asiakaspalvelu@wulff.fi

Kaikista tuotepalautuksista sovitaan Wulffin asiakaspalvelun kanssa. Tuotteet palautetaan alkuperäispakkauksissaan ja jälleenmyyntikelpoisina. Palautukseen liitetään kopio lähetyslistasta sekä Wulffin asiakaspalvelusta saatu palautusnumero.

Jos palautus on aiheutunut asiakkaan tekemästä tilausvirheestä, Wulff hyvittää 80 % palautettavan tuotteen arvosta asiakkaalle. Asiakkaan toiveiden mukaisesti tehtyjen erikoistilausten palautukset ovat mahdollisia vain, mikäli tuotteet ovat viallisia.

VASTUUNRAJOITUKSET
Wulff ei ole vastuussa tavarasta, sen toimituksesta tai toimittamatta jäämisestä asiakkaalle mahdollisesti aiheutuvista välillisistä tai seurannaisvahingoista.

SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYDET
Kaupankäynnissä noudatetaan Suomen lakia sekä voimassa olevia asetuksia. Mahdolliset erimielisyydet ratkaistaan Vantaan käräjäoikeudessa.

VOIMASSAOLO
Nämä toimitusehdot ovat voimassa toistaiseksi. Tarkista viimeisimmät toimitusehdot Wulff.fi.

TAKUU JA HUOLTO
Kaikilla Wulff Oy Ab:n myymillä tuotteilla on valmistusvirheet kattava takuu, joka on 1 vuosi (jollei tuote / valmistajakohtaisesti ole muuta ilmoitettu). Takuu ei kata virheellistä tai ohjeiden vastaista käyttöä.

Takuuajan ollessa voimassa ilmoita viallisesta tuotteesta asiakaspalveluumme, josta saatte menettelyohjeet. Takuuajan jälkeiset merkkikohtaiset huollot ja varaosien tiedustelut suoraan valmistajalta.

Takuupalautuksiin ja takuuajan korjauslähetyksiin tulee liittää mukaan ostotosite (kopio laskusta ja lähetyslistasta) sekä vikaseloste. Palautettavat tuotteet tulee pakata kuljetusta kestäviksi.

SOVITHAN KAIKISTA PALAUTUKSISTA AINA ASIAKASPALVELUMME KANSSA!

Wulff Asiakaspalvelu
asiakaspalvelu@wulff.fi
p. 0300 870 410
ma-pe 8-16

Kaikilla Wulff Oy Ab:n välittämillä tuotteilla on valmistusvirheet kattava takuu. Takuu ei kata virheellistä tai ohjeiden vastaista käyttöä. Palautuksista tulee sopia asiakaspalvelumme kanssa etukäteen hyvityksen ja korjauksen nopeuttamiseksi.

PALAUTUS
Ilmoitathan palautustarpeesta asiakaspalveluumme 8 päivän kuluessa tuotteen saapumisesta. Palautettavien tuotteiden tulee olla jälleenmyyntikelpoisia ja alkuperäispakkauksissa. Palautuksen mukaan tulee laittaa kopio lähetyslistasta, johon tulee merkata asiakaspalvelustamme saatu palautusnumero.

Palautuksia erikoistilauksista, jotka on toimitettu asiakkaan tilauksen mukaan otamme vastaan vain siinä tapauksessa, että toimitettu tuote on virheellinen.