Sopimusasiakkuus

Sopimusasiakkuus

Wulff sopimusasiakkuus – yksi toimittaja, kaikki työpaikkatarvikkeet

Wulffin sopimusasiakkaana annat meidän pitää huolta siitä, että yrityksesi työpaikka- ja toimistotarvikehankinnat ovat ajan tasalla ja juuri tarpeenne mukaisia. Saat kaikki tarvitsemasi toimiston perustarvikkeet kerralla nopeasti, vaivattomasti ja kustannustehokkaasti.

Wulffin sopimusasiakkaana:

  • säästät arvokasta työaikaa
  • järkevöität hankintoja ja kustannuksia
  • saat automatisoidun tilausprosessin
  • saat kattavan tuen palvelulle
  • nautit loistavasta asiakaspalvelusta
  • voit hyvillä mielin keskittyä ydintehtäviisi


Sopimusasiakkaanamme saat juuri sinun yrityksellesi sopivat ratkaisut ja hankintojen seurannan. Hankintojen järkevä suunnittelu ja yhtenäistäminen auttavat yritystä myös vähentämään kulutusta. Wulff on iso kotimainen toimija, jonka toiminta on luotettavaa ja viimeiseen asti hiottua. Laajasta valikoimastamme löydät taatusti kaikki tarvitsemasi tuotteet ja palvelut, ja jopa hieman enemmän.

Wulff tarjoaa asiakkailleen laatua, nopeita ja varmoja toimituksia sekä jatkuvasti kehittyviä palveluja. Palvelemme joustavasti erikokoisia ja eri toimialoilla toimivia yrityksiä. Haluamme tuoda toimialamme halutuimpana kumppanina asiakkaillemme ratkaisuja työn tehostamiseen ja myynnin edistämiseen riippumatta siitä, missä työtä tehdään. Jokainen yritys voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja liiketoimintaansa, kun työpaikan tarvikehankinnat hoidetaan keskitetysti ja vaivattomasti. Esimerkiksi suosittu toimistotarvikkeiden jakelupiste Wulff MiniBar voidaan automatisoida täyttöpalveluja myöten.

Sopimusasiakkaidemme oma verkkopalvelu WulffNet palvelee hankinnoissa ympäri vuorokauden.

Pyydä tarjous