Palkanlaskija Wulffin taloustiimiin

Wulff tarjoaa mahdollisuuden kasvaa palkanlaskennan erityisasiantuntijaksi. Oletko sinä etsimämme uusiwulffilainen?

HR-vastaavamme keskittyessä henkilöstöhallinnon tehtäviin tarvitsemme tarkkaa ja näppärää palkanlaskijaa Wulff Finances Oy:n ketterään ja iloiseen taloustiimiin. Tehtävä on uusi ja kokoaikainen työsuhde alkaa elokuun alussa.

Työnkuva kehittyy osaamisesi kasvaessa ja yrityksen tarpeen mukaan, sillä taloustiimissämme palvellaan monipuolisesti erilaisia asiakkaita. Vastuullasi on muun muassa:

  • palkanlaskenta kuukausi- ja provisiopalkkaisille työntekijöille Wulff-konsernissa
  • palkkoihin liittyvät ilmoitukset Tulorekisteriin, Kelan hakemukset ja muut viranomaisilmoitukset ja vakuutukset
  • palkkojen budjetointiin osallistuminen
  • matkalaskujen hallinnointi ja tarkastaminen (matkalaskuohjelmana Visma M2)
  • henkilötietojen hallinnointi järjestelmissä ja esim. työaikajärjestelmän pääkäyttäjyys
  • henkilöstöetujen, muun muassa Edenred-tilausten hallinnointi

Työtehtävät laajenevat ensi vaiheen jälkeen myös tilitoimistoasiakkuuksien palkanlaskentaan ja työssä on mahdollista kehittää palkanlaskennan toimintoja.

Kulttuuriimme kuuluu ammattitaidolla välittäminen ja ammatilliseen kehittymiseen kannustaminen. Me wulffilaiset arvostamme vastuullista ajattelua ja olemme elämää sekä myyntiä rakastavia tuloksentekijöitä – tervetuloa tuomaan lisää osaamista ja persoonallisuutta joukkoomme!

Lähitiimiisi kuuluvat wulffilaiset talouden moniottelijat ja esihenkilönä toimii talousjohtaja Elina Hanén. Lisätietoja tehtävästä antaa Elina Hanén, p. 040 552 8492 arkipäivisin klo 15-16. HR-vastaava toimii päävastuullisena perehdyttäjänä ja opastaa sinua tehtävässä tarvittaessa. Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen14.6.2021 mennessä osoitteeseen elina.hanen@wulff.fi.

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Meiltä löydät mm. hygienia-, suojaus- ja turvallisuustuotteita, ilmanpuhdistusta, työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Olemme alamme markkinajohtaja ja liikevaihtomme on noin 113,4 miljoonaa euroa. Tutustu palveluihimme ja tuotteisiimme osoitteessa wulff.fi.