Wulff ja Staples yhdistyvät: tuote- ja palveluvalikoimamme kasvaa!

Wulff ja Staples yhdistyvät. Wulff-Yhtiöt Oyj on 3.5.2021 allekirjoittanut sopimuksen, jolla se ostaa Staples Finland Oy:n toiminnan Suomessa. Voit lukea pörssitiedotteemme yhdistymisestä nettisivuiltamme.

Mitä uutta yhdistyminen tuo asiakkaillemme?

Yhdistymisen myötä Wulffin ja Staplesin tuote- ja palveluvalikoima sekä hankintavoima kasvaa. Se tarkoittaa muun muassa vielä aiempaa laajempaa vastuullisten tuotteiden valikoimaa ja uusia palvelualueita.

Sekä Wulffin että Staples Finlandin juuret ovat Suomessa ja molempien yhtiöiden tarinat ovat saaneet alkunsa 130 vuotta sitten. Asiakkaidemme käytössä on alan parasta osaamista ja tietotaitoa ja niin kuin pitkä historiamme osoittaa, intoa ja kykyä uudistua yhdessä asiakkaidemme ja kumppaniemme kanssa. Juuri nyt, kun työelämä on murroksessa, tarvitaan muutoskykyä ja taitoa kuunnella asiakkaita ehkä enemmän kuin koskaan. Koska Wulff ja Staples ovat yhdessä enemmän, uskallamme luvata: millaisia palveluja ja tuotteita työympäristöösi tarvitsetkaan, saat ne meiltä!

Vastuullisemmaksi yhdessä asiakkaidemme kanssa

Erityisen tärkeää meille on panostaa hyvään asiakaskokemukseen ja vastuullisuuden kehittämiseen kaikessa toiminnassamme. Vastuullisuus näkyy tuote- ja palveluvalikoimamme sekä oman toimintamme kehittämisessä vahvasti. Asiakkaidemme käytössä on jo kattavasti esimerkiksi raportointia ja mittareita esimerkiksi tuotevalintojen ympäristövaikutuksista. Kerrothan meille, millaisia toiveita sinulla on, pieniä tai isoja, ne ovat kaikki meille tärkeitä, jotta voimme kehittää toimintaamme ja valikoimaamme juuri sellaiseksi, joita tarvitaan ja joita arvostetaan.

 

Tehdään yhdessä entistä parempaa maailmaa työpaikka kerrallaan!