Etsimme sinua: Hankintajohtaja hyville tuotteille ja palveluille

Millaiset tuotteet ja palvelut tekevät työpäivästä täydellisen? Ja miten maailmasta tehdään parempi, työpaikka kerrallaan?

Haluatko löytää vastauksia näihin kysymyksiin? Uskotko siihen, että jokaisella vastuullisemmalla valinnalla voi vaikuttaa? Onko sinulla kokemusta hankinta- tai ostojohtajan tehtävistä ja vaativien neuvottelujen onnistuneesta hoitamisesta?

Sinä voit olla Wulffin uusi hankintajohtaja (Chief Procurement Officer (CPO) / Group CPO)

Vastuullasi on mm.:

  • Tuotestrategia sekä sen kehittäminen, viestiminen ja jalkauttaminen yhdessä myynnin ja johdon kanssa
  • Wulff Oy Ab:n hankinnat Suomessa ja yhteistyön koordinointi konsernin Skandiavian yritysten kanssa
  • Wulff LAB-hanke ja uusien tuoteryhmien lanseeraaminen
  • Vuosisopimusneuvottelut

Me wulffilaiset rakastamme myyntiä ja elämää. Työssämme meille on tärkeää asiakaskokemuksen jatkuva parantaminen sekä liiketoimintamme kehittäminen kestäviä, ympäristöystävällisiä ja vastuullisia ratkaisuja edistäen. Viihdyt työyhteisössämme parhaiten, kun jaat kanssamme samat arvot.

Työpaikkasi löytyy Espoon Kilosta upouudesta Wulff-talosta, toki hankintatyö vie sinua hetkittäin maailmalle kansainvälisiin neuvotteluihin. Asiakkaitamme ja myyntiämme tapaat ympäri Suomea ja Skandinaviaa. Sujuvan suomen ja englannin kielen lisäksi esimerkiksi ruotsin kielentaito on eduksi. Tiimissäsi Suomessa työskentelee seitsemän hankinnan ammattilaista, joiden esimies olet. Raportoit suoraan konsernin toimitusjohtajalle.

Koska tarvitsemme sinut joukkoomme mahdollisimman pian, lähetäthän hakemuksesi pe 15.11.2019 mennessä InHunt Groupin kautta: http://bit.ly/34I219Y.

Parempi maailma – työpaikka kerrallaan. Wulffin tavoitteena on täydellinen työpäivä! Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Viihtyisämpi, terveempi, turvallisempi, miellyttävämpi, tehokkaampi, toiminnallisempi, monipuolisempi? Wulffilta löydät ratkaisun. Wulff tarjoaa asiakkailleen kaiken työpaikoilla tarvittavan, mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaat voivat hankkia meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Suomen lisäksi Wulff-konserni toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.