Asiakashurmaaja Wulffinkulma Helsingin myymälään Konalaan

PAREMPI MAAILMA – TYÖPAIKKA KERRALLAAN. Mahdollistamme paremmat työympäristöt ja teemme työpaikan – sinne, missä se ikinä tänä päivänä onkin. Wulff tarjoaa asiakkailleen kaiken työpaikoilla tarvittavan, mm. työpaikkatuotteita, kahviotarvikkeita, kiinteistö- ja siivoushuollon tuotteita, toimisto- ja it-tarvikkeita, ergonomiaa, ensiapua, ilmanpuhdistusta sekä innovatiivisia tuotteita työmaille. Asiakkaamme hankkivat meiltä myös kansainvälisiä messupalveluja. Wulff toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa.

Asiakkaamme valitsevat Wulffin ja me wulffilaiset viihdymme työpaikassamme, koska haluamme tehdä maailmasta paremman työpaikka kerrallaan. Tavoitteemme on tarjota täydellinen työpäivä. Haluatko tulla rakentamaan sellaisia kanssamme? Oletko reipasotteinen, pidät ihmisten kohtaamisesta ja asiakaspalvelusta?

Tule Wulffille

 OSA-AIKAISEKSI MYYJÄKSI

Helsingin Konalan myymäläämme.

Toivomme, että myynti- ja tiimityö on sinulle mieluisaa ja hallitset asiakaspalvelun lisäksi some-viestinnän sekä MS Office -ohjelmat. Arvostamme vastuullista otetta, järjestelmällisyyttä sekä halua ratkaista asiat tuloksellisesti ja asiakaslähtöisesti. Motivoidut hyväsykkeisestä tekemisestä ja innostut uusien asioiden oppimisesta. Kaupallinen koulutus sekä aikaisempi kokemus myynti- ja kassatyöstä on eduksi.

Vastaat työparisi kanssa Helsingin Konalan myymälämme toiminnasta. Työviikkoosi kuuluu mm.

  • aktiivinen myyntityö ja asiakaspalvelu
  • tuotteiden tilaaminen, vastaanottaminen ja hyllytys
  • kampanjoiden ja esillepanojen rakentaminen
  • uusasiakashankinta
  • somemarkkinointi

Työsuhde on vakituinen. Työaika on noin 20-30 tuntia viikossa, arkisin klo 8.15-17.15 aikana.

Kerro itsestäsi meille lähettämällä napakka hakemus myyntijohtaja Mia Heiskaselle: mia.heiskanen@wulff.fi. Lisätietoja saat Mialta ti 6.8. klo 13-14 numerosta 040 821 3453. Työt saa aloittaa mahdollisimman pian, viimeistään syyskuussa, joten toimithan nopeasti!