Wulff-Yhtiöt Oyj - toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija

Wulff-Yhtiöt Oyj on kansainvälistyvä pörssiyritys sekä toimistomaailman merkittävin pohjoismainen toimija ja alansa edelläkävijä. Yhtiön tuote- ja palvelutarjonta on alan kattavin: Wulff myy ja markkinoi asiakkailleen toimistotuotteita, työpaikkatuotteita, it-tarvikkeita, ensiapua ja ergonomiaa. Lisäksi valikoimasta löytyy LED-valaistusratkaisuja ja innovatiivisia tuotteita työmaille. Wulffilta on mahdollista hankkia myös kansainvälisiä messupalveluja.

Suomen lisäksi Wulff toimii Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Asiakkaita palvelee henkilökohtaisesti noin 200 B2B-myynnin ammattilaista. Asiakkaita palvellaan henkilökohtaisesti myös Wulffin myymälöissä Helsingissä, Turussa ja Lahdessa. Verkossa konserni palvelee monipuolisten asiakaskohtaisten palvelujen lisäksi verkkokaupalla Wulff.fi.

 

WUF1V

AJANKOHTAISTA 

 


Ajankohtaista tietoa Wulff-Yhtiöt Oyj:n osakkeesta

Sijoittajasivuiltamme löydät pörssi- ja osaketietojen lisäksi konsernin tulostiedot, sijoittajakalenterin sekä tietoja hallinnosta ja yhtiökokouksesta.

Wulff ja 15 000 saunojaa?

Tiesithän, että Wulffilta voi hankkia myös kansainvälisiä messupalveluja. Wulff Entre oli viemässä Suomea ja saunakulttuuria maailmankartalle Interbad 2016 -tapahtumassa Saksan Stuttgartissa. Lue lisää sauna-, uimahalli- ja kylpyläalan messutapahtumasta.

» Arkisto
Wulff-Yhtiöt Oyj